Uncategorized

Værdistigning med en pool? Så meget kan det gøre

Annonce: Det er et helt specielt segment, der tiltrækkes af boliger med swimmingpool i baghaven, for det er en af de ting, der er de få. Både fordi det er omstændigt, når det kommer til vedligeholdelse, og fordi det gør, at prisen på ejendommen stiger.

Overvejer du at installere en pool i haven, så er der en del ting du skal overveje – især, hvis der er chancer for at du gerne vil sælge huset videre engang.

Fordelene ved en pool

Der er ingen tvivl om, at det er lækkert med en privat pool i haven, når den danske sommer viser sig fra den smukkeste side. Der er mange gode timer at hente ved kanten af vandet – og mange timers leg i poolen for voksne såvel som børn. Find gode råd, spændende svømmeudstyr og en række andre produkter til svømning og vandleg på Watery.

Den helt klare fordel i forbindelse med videresalg er, at huset opnår en betragtelig værdistigning, når der pludselig er en pool i baghaven. Det er noget, der virkelig kan tiltrække liebhaveriet og derfor også tillade en pris, der ligger en del over de almindelige baghaver i samme område. Du kan med stor sikkerhed lægge en hel del procenter oven i prisen, når det krystalblå vand glimter i baghaven.

Ulemper ved en pool

Når det kommer til ulemperne, er det, der står øverst på listen helt klart vedligeholdelsen og dét, at ungerne ikke længere kan lege frit i baghaven. For dem, der er i segmentet, der har økonomien til en bolig med pool, vil der også være penge til en, der kan hjælpe med vedligeholdelsen, så det er måske ikke den store ulempe i virkeligheden.

Det kan dog være en ulempe, når prisen på en bolig stiger drastisk, fordi det samtidig også indskrænker antallet af potentielle købere, hvis huset skal sælges. Ofte vil det dog være den slags boliger, som ejendomsmæglerne har køberkartotek på, og derfor er der også altid efterspørgsel på dem både blandt ejendomsmæglerne og deres kunder.

Artikel er skrevet i samarbejde med Daniel fra watery, der sælger svømmeudstyr og badetøj

Skriv en kommentar