Tilstandsrapport på Bornholm

Skal boligen sælges på Bornholm eller har du på anden vis brug for en tilstandsrapport? Uanset hvad, så kan du roligt læse videre her på siden, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du får den bedste pris på en tilstandsrapport på Bornholm.

Guide: Sådan får du den bedste tilstandsrapport pris på Bornholm

Noget af det dummeste du kan gøre, hvis du gerne vil have lavet en billig tilstandsrapport på Bornholm, det er at sige ja til det første tilbud du modtager fra en byggesagkyndig. Det første tilbud er meget sjældent det bedste. Du bør i stedet indhente flere tilbud.

Få gratis tilstandsrapport tilbud på 3byggetilbud.dk

Vi anbefaler, at du indhenter gratis tilbud via vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. På den måde kan du gratis og uforpligtende få tilbud fra byggesagkyndige på Bornholm. Det vil alt andet give dig de bedste priser.

Husk du altid kan sige nej tak til tilbuddene

Det er vigtigt at understrege, at du altid kan takke nej til de tilbud, du modtager af 3byggetilbud.dk. Du binder dig ikke til noget som helst og skal ikke betale en krone for at bruge tilbudstjenesten.

Det er bl.a. derfor, at vi trygt kan anbefale dig at bruge 3byggetilbud.dk. Du har ganske enkelt ikke noget at miste. Og så får du et glimrende indblik i markedets priser og udbydere. Et indblik, der helt sikkert kan hjælpe dig med at spare mange penge.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport på Bornholm

Få et hurtigere boligsalg på Bornholm med disse tips

Synes du, at det kan være lidt svært at få solgt din bolig på Bornholm? Bare rolig. Her er en række tips, der kan hjælpe dig med et hurtigere boligsalg.

Benyt dig af en indretningsarkitekt/boligstylist

En bolig bliver tit og ofte solgt på de salgsfotos, der bliver taget. Derfor kan det i den grad godt betale sig at investere lidt kroner og øre i en boligstylist, der kan style boligen til perfektion, inden der bliver taget billeder.

Sådan en styling kan nemlig gøre dine salgsfotos markant mere indbydende, hvilket selvfølgelig har en gavnlig effekt på eventuelle købere. I videoen herunder kan du blive klogere på boligstyling af hjemmet:

Del din bolig på Facebook

Facebook er verdens største sociale medie. Det vil altså sige, at der findes MANGE mennesker på Facebook. Iblandt disse mennesker kunne der meget vel være en køber af dit hus. Derfor vil det være dumt ikke at dele din bolig på Facebook. Lav et flot og indbydende opslag med en god beskrivelse, billeder og eventuel video. Det vil helt sikkert nå ud til potentielle købere. 

Energivenlige renoveringer er eftertragtede

Noget andet du kan gøre for at gøre boligen mere eftertragtet, det er at energirenovere den. Det kan for eksempel være i form af en varmepumpe, nye vinduer eller måske hulmursisolering. Uanset set hvad, så elsker nutidens købere en bolig, der er så energivenlig som mulig. Det betyder nemlig, at forbruget er lavt. Og det betyder igen, at der er flere penge til andre sjove ting.