Tilstandsrapport Odense

Er det blevet tid til at sælge din bolig i Odense eller omegn – og har du i den forbindelse brug for en tilstandsrapport til en god pris? Det er bestemt ikke svært at finde en beskikket bygningssagkyndig i Odense, der kan hjælpe dig med at lave rapporten. Der er nemlig mange af dem!

Dog kan det være svært at få en god og retfærdig pris på tilstandsrapporten. Medmindre du ved, hvordan du får de bedste tilbud fra bygningssagkyndige i Odense. Ved du ikke det? Fortvivl ej. Herunder viser vi dig, hvordan du indhenter de bedste tilstandsrapport priser i Odense.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport

Sådan får du en god pris på en tilstandsrapport i Odense

Hvis du vil have en lav tilstandsrapport pris i Odense, så kræver det, at du indhenter tilbud fra flere forskellige bygningssagkyndige. En god måde at indhente tilbud på, det er ved hjælp af 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud fra bygningssagkyndige i Odense. Da de tre bygningssagkyndige indbyrdes kæmper om dig som kunde, er de nødsaget til at give en ekstra god pris. Ellers vil du naturligvis ikke overveje at vælge dem.

Synes du, at prisen er overraskende lav? Bare rolig. Det betyder ikke, at kvaliteten også er lav. 3byggetilbud.dk sørger nemlig for kun at samarbejde med de bedste og mest professionelle inden for branchen. Plattenslagere og lignende får altså ikke lov til at give tilbud.

Sådan bruger du 3byggetilbud.dk

Tips og tricks til dig der skal sælge bolig i Odense

Imens du venter på at modtage dine tilbud/priser på en tilstandsrapport i Odense, så kan du ligeså godt bruge ventetiden fornuftigt. Brug ventetiden på at læse et par tips og tricks til at få boligen hurtigere solgt.

Boligforbedringer giver en højere salgsværdi

Trænger loftet til at blive malet? Mangler hulmuren isolering? Eller er der andet ved huset, som trænger til en kærlig hånd? Boligforbedringer inden et salg kan være med til at forøge salgsværdien af boligen – og ikke mindst gøre den mere attraktiv.

Derudover vil boligforbedringer i langt de fleste tilfælde tjene sig selv hjem igen, men også skabe en ekstra profit grundet en højere salgsværdi. Derfor er det uden tvivl noget, du bør overveje!

Markedsfør boligen på sociale medier

I nutidens moderne samfund bruger størstedelen af os tid på de sociale medier. Vi tjekker typisk medierne på daglig basis. Af den grund kan det være yderst smart at markedsføre din bolig på de sociale medier, hvor tusindvis af potentielle købere vil kigge. I løbet af de seneste par år er antallet af boliger som er solgt via sociale medier eksploderet. Især Facebook er blevet et effektivt salgsmiddel, når boligen skal sælges.

Overvejer du at bygge nyt hus i Odense? Så tjek Odense Kommunes ledige byggegrunde her.