Tilstandsrapport Odder

Når du skal til at sælge din lejlighed eller dit hus i Odder, skal du bruge en tilstandsrapport. Denne rapport skal laves af en beskikket byggesagkyndig, som gennemgår din bolig for eventuelle fejl og mangler, hvorefter han redegør for boligens stand i rapporten.

I denne guide kan du lære, hvordan du finder den bedste leverandør og billigste pris, når du skal bruge en tilstandsrapport i Odder.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport i Odder

Sådan opnår du besparelser på din tilstandsrapport i Odder

Det kan hurtigt give en masse bøvl og besvær at skulle finde telefonnumre frem på samtlige byggesagkyndige tæt på Odder og derefter kontakte dem alle sammen selv. Det kræver meget af din tid, og ofte sparer du ikke det store alligevel.

Det skal du gøre i stedet for:

Sørg for at benytte dig af en af etablerede udbudstjenester inden for byggeopgaver på nettet. På den måde kan du lade udbudstjenesten klare hele opgaven med at finde frem til den billigste leverandør – endda ganske gratis.

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, som du kan læse meget mere om via den grønne knap i toppen af siden.

3byggetilbud.dk er en af landets største udbudstjenester inden for byggeopgaver, og du kan således indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport i Odder via deres hjemmeside.

Sådan virker det

For at indhente tilbud på din opgave med tilstandsrapporten, skal du blot besøge 3byggetilbud.dk via den grønne knap længere oppe på denne side. Når du kommer ind på deres hjemmeside, følger du ganske enkelt trinnene og udfylder en simpel opgavebeskrivelse.

Herefter vil du inden for kort tid modtage gratis og uforpligtende tilbud fra 3 forskellige byggesagkyndige, som hver især ønsker at hjælp dig med rapporten.

Du sparer ofte mange penge ved at lade din opgave blive sendt i udbud på denne måde, da leverandørerne konkurrerer benhårdt internt for at vinde din opgave – og det er dig, som bestemmer, hvem du ønsker at bruge til opgaven.

Du kan tilmed vælge at takke nej til alle 3 tilbud, stadig fuldstændig uforpligtende og gratis – dette kan blive relevant, hvis du ikke ønsker at sælge din bolig alligevel.

Nyttig viden om Odder by

Odder er en mindre østjysk stationsby, som ligger tæt på både Aarhus, Skanderborg og Horsens. Byen har pr. 2015 11.561 indbyggere, og dens beboere udgør således over halvdelen af befolkningen i Odder Kommune.

Byen hører til Region Midtjylland og er i dag en såkaldt satellitby for Aarhus, og begge byer er tæt knytte sammen via Aarhus Nærbane. Nærbanen skal efterplanen ændres til en letbane i 2017, hvilket forbedrer infrastrukturen endnu mere i Odder.

Selvom Odder er en relativ lille by, byder den på et spændende kulturelt og folkeligt udvalg af oplevelser. I den østjyske by finder du således både den lille biograf, Biffen, som bliver drevet af frivillige kræfter såvel som musikalske arrangementer såsom Odder Byfest og Hysten Festival.

Skulle trangen til at opleve et endnu større kulturliv, er der heldigvis kun små 21 kilometer til Aarhus, som er Danmarks andenstørste by og Jyllands hovedstad.

Infrastrukturen i Odder byder på flere busruter, bilruter og en jernbane, som forbinder Odder med bl.a. Grenaa via Aarhus.