Tilstandsrapport Middelfart

Hvis du står overfor at skulle sælge dit gamle hus eller lejlighed i Middelfart, så er det vigtigt, at du har sat dig godt ind i, hvad din tilstandsrapport skal indeholde. I følgende artikel kigger vi på, hvad du helt konkret skal huske. Ydermere kan du her finde inspiration til at indhente 3 skarpe tilbud på udarbejdelsen af din tilstandsrapport fra byggesagkyndige i dit nærområde.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport i Middelfart

Hvad skal din tilstandsrapport indeholde?

Står du over for at skulle sælge din bolig er du højst sandsynligt bekendt med den meget omtalte tilstandsrapport, men det er de færreste der helt konkret ved, hvad en sådan rapport skal indeholde. Først og fremmest indeholder den en komplet bygningsgennemgang som omfatter boligens synlige skader og elinstallationernes tilstand.

I denne forbindelse er det vigtigt at pointere, at selve huseftersynet er frivilligt, men at det dog er en forudsætning, hvis du sælger din bolig at få udarbejdet en tilstandsrapport. Får du udarbejdet en tilstandsrapport i Middelfart af byggesagkyndige, er du sikker på, at du ikke kommer til at hæfte for skjulte skader ved boligen.

Når de fagkyndige personer udarbejder rapporten er de fuldstændige objektive i formidlingen. De repræsenterer derfor hverken køber eller sælger, hvilket giver et så alsidig billede af din boligs tilstand som overhovedet muligt.

De 3 dele i tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten er struktureret ud fra følgende 3 dele:

  1. Dine egne bemærkninger og oplysninger om boligens tilstand
  2. Den bygningssagkyndiges resultater af huseftersynet og i denne forbindelse karakterer til de enkelte bygningsdele
  3. Bygningskonstruktioner – heraf oplysninger til ejerskifteforsikring

Udover ovenstående 3 elementer skal din tilstandsrapport desuden også indeholde oplysninger om den gennemsnitlige restlevetid for den del af boligens tag, der forventes at have den korteste restlevetid. Samtidig skal det eksplicit fremgå om den pågældende bygningsdel forventes at holde i op til 10 år eller længere.

Sådan får du den bedste pris på en tilstandsrapport i Middelfart

Nu ved du lidt om, hvad en tilstandsrapport skal indeholde, men hvor finder du så fagpersoner som kan udarbejde rapporten for dig? Vi har screenet markedet og fundet frem til 3byggetilbud.dk, hvor du kan indhente 3 skræddersyet tilbud på din byggeopgave.

Selve fremgangsmåden er simpel. Du beskriver blot din byggeopgave, efterfølgende udfylder du den integreret kontaktformular, hvorefter din opgavebeskrivelse bliver videreformidlet i en tæt dialog med fagkyndige personer som så vil tage direkte kontakt til dig.

I forlængelse heraf kan det være en god idé at vente til, at du har modtaget alle dine 3 tilbud, så er du sikker på, at du finder markedets skarpeste pris på din tilstandsrapport. Ydermere ved de 3 leverandører udmærket godt, at de ligger i tæt konkurrence med andre fagkyndige, hvilket som regel smitter af på prisen – du får en billig og god pris på udarbejdelsen af din tilstandsrapport på Middelfart.