Tilstandsrapport i København

Er du på jagt efter en kvalificeret og billig tilstandsrapport i København? Hvad enten du skal købe eller sælge, er der gode grunde til at få udarbejdet en tilstandsrapport over boligen.

Den er desuden obligatorisk, såfremt du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring som sælger og dermed forsikre dig mod uventede fejl og skader i op til 10 år efter salget.

Men ved du, hvordan du sikrer dig en god pris på en tilstandsrapport i København?

Læs med i denne korte og præcise guide, så klæder dig på til at finde de bedste tilbud på en tilstandsrapport i KBH.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport i KBH

Billig tilstandsrapport København

For at få fat i en billig tilstandsrapport i København er det vigtigt, at du ikke bare kontakter det første firma, du kan finde.

Der er nemlig store prisforskelle mellem de enkelte firmaer og bygningssagkyndige, og det gælder derfor om at sammenligne forskellige tilbud og priser.

Dette kan du gøre på egen hånd og helt manuelt, men det kræver rigtig lang tid. Du kan derfor som alternativ vælge at benytte dig af en tilbudstjeneste på nettet, som gratis og uforpligtende kan indhente disse tilbud til dig.

Den absolut førende på dette område er 3byggetilbud.dk, som allerede har givet over en kvart million danskere en hånd med at indhente tilbud på diverse bolig- og byggeopgaver.

Du kan bruge deres service helt gratis ved at følge de enkle trin i afsnittet herunder.

Guide. Sådan får du en god tilstandsrapport pris i København

For at indhente tilbud via 3byggetilbud.dk skal du indsende din opgave, så den kan sættes i udbud.

Dette er dog en nem og relativ hurtig proces at skulle igennem, i modsætning til selv at skulle klare alt research arbejdet.

Du indsender opgaven og indhenter tilbud således:

  1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
  2. Udfyld opgavebeskrivelsen så nøje, som du kan
  3. Send opgaven ind til 3byggetilbud.dk, så de kan behandle den
  4. dk sender opgaven i udbud blandt deres forhåndsgodkendte byggesagkyndige
  5. Du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din tilstandsrapport i København

Når du har modtaget tilbuddene, så er det helt op til dig, om du ønsker at takke ja til et af dem, eller om du vil afslå alle 3 tilbud. Afslår du dem alle, fordi du ikke vil have en tilstandsrapport alligevel, så har det ikke kostet dig en kron.

Værd at vide om København

Som du sikkert allerede ved, så er København med sine 1.280.371 indbyggere landets absolut største by og samtidig Danmarks hovedstad.

Den gamle købstad og havneby er fuld af byliv, aktiviteter for alle aldre, natur, sport, kultur og erhverv. København er samtidig et meget centralt trafikknudepunkt i Norden og ikke mindst Danmark, og der afgår både toge og fly til ind- og udland, og med gode motorvejsforbindelse er infrastrukturen i og uden for København optimal.

Du finder en lang række seværdigheder og spændende oplevelse i København, herunder Den Lille Havfrue, Rundetårn, Kongens Have, Idrætsparken, Amager Strandpark og meget andet.

Læs mere om København på www.kk.dk.