Tilstandsrapport andelsbolig

Skal du have udført en tilstandsrapport af din andelsbolig? Her på siden kan du finde en masse nyttig information om tilstandsrapporter på andelsboliger. Derudover kan du også få 3 gratis og uforpligtende tilbud. Læs mere om det herunder.

På jagt efter et godt og billigt tilbud?

Vi anbefaler, at du indhenter 3 tilbud på en tilstandsrapport, hvis du gerne vil spare mange penge.

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig 3 gratis og uforpligtende tilbud fra tre forskellige leverandører i nærheden af dig. Hvis du er interesseret i de gratis og uforpligtende tilbud, så kan du blot trykke på den grønne knap herunder, hvorefter du bliver sendt direkte videre til 3byggetilbud.dks hjemmeside.

Sådan får du de 3 tilbud

  1. Når du har trykket på den grønne knap, bliver du som tidligere nævnt sendt videre til 3byggetilbud.dks hjemmeside.
  2. Du vil nu blive mødt af en tilbudsformular som du skal udfylde for at modtage tilbuddene.
  3. Når formularen er udfyldt, trykker du blot på ”Bestil tilbud nu”
  4. Inden for 3 hverdage vil du blive kontaktet af 3byggetilbud.dk med de dertilhørende tilbud.
  5. Du kan nu frit vælge mellem de forskellige tilbud. Hvis tilbuddene ikke er gode nok, kan du med god samvittighed afvise dem.

Værd at vide om tilstandsrapporter på andelsboliger

Hvis I i andelsboligforeningen skal have udført en tilstandsrapport, så skal I vide, at det faktisk ikke er nødvendigt. Sagt på en anden måde: Det er ikke lovpligtigt at få foretaget en tilstandsrapport af andelsboligen, hvis den skal sælges.

Hvis du vælger at få foretaget en rapport af boligens tilstand, så skal du vide, at den omfatter hele ejendommen og ikke kun en del af boligen, hvorfor den typisk er ret så dyr at få udført. Derfor er det ikke så tit, at andelsboligforeninger vælger at få udført en tilstandsrapport, da prisen typisk er ret høj.