Tilstandsrapport Aabenraa

Når du skal til at sælge din bolig i Aabenraa, er det vigtigt, at du får udfærdiget en tilstandsrapport af en byggesagkyndig.

Men da der kan være mange udgifter forbundet med at sælge et hus eller en lejlighed, bør du spare, hvor du kan. I denne guide hjælper vi dig derfor på vej til at finde den billigst mulige tilstandsrapport i Aabenraa.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport i Aabenraa

Sådan finder du den billigste tilstandsrapport i Aabenraa

Næsten alle priser handler om udbud og efterspørgsel, og derfor er det vigtigt, at du går på nettet, når du skal finde en leverandør af din tilstandsrapport.

Og for at undgå for meget tidsforbrug for dig selv, kan du lade en online udbudstjeneste klare arbejdet for dig. En af de største danske udbudstjenester inden for bl.a. tilstandsrapporter er 3byggetilbud.dk, som vi vender tilbage til om et øjeblik.

Derfor bliver priserne billigere, når opgaven sendes i udbud på nettet:

Når en side som 3byggetilbud.dk sender din opgave i udbud blandt deres leverandører, sker der det, at leverandørerne konkurrerer internt om at få lov til at klare din opgave. Dette presser kvaliteten op og prisen ned, hvilket kan spare dig for en hel del penge.

Fordele ved 3byggetilbud

Når du skal bruge en tilstandsrapport i Aabenraa, anbefaler vi, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at finde de bedste priser.

Du kan tilgå deres hjemmeside via den grønne knap i toppen af denne side, hvormed du bliver ført over til deres tilbudsformular.

Her indtaster du en kort og præcis beskrivelse af din opgave, hvorefter 3byggetilbud.dk sender den i udbud blandt 3 af deres forhåndsgodkendte byggesagkyndige nær dig.

Der er 4 primære fordele ved at anvende denne metode:

  • Prisen– Eftersom leverandørerne skal kæmpe indbyrdes for at vinde dig som kunde, vil prisen være det væsentligste konkurrenceparameter. Dette giver dig de skarpeste tilbud og priser, du kan opstøve.
  • Gratis tilbud– Det koster dig ingenting at anvende 3byggetilbud.dk til at sende din opgave i udbud. Du betaler først, hvis du vælger en leverandør til at klare din opgave for dig – og du betaler selvfølgelig kun for den byggesagkyndiges udfærdigelse af din tilstandsrapport.
  • Uforpligtende– Hvis du skulle skifte mening undervejs, og du alligevel ikke ønsker at sælge din bolig, kan du altid takke nej til alle 3 tilbud, du modtager. Du binder dig ikke for noget, og det koster dig stadig ingenting.
  • Tid– Det kan tage ufattelig lang tid at søge efter de bedste priser på tilstandsrapporter på egen hånd. 3byggetilbud.dk har allerede klaret arbejdet for dig og samlet et stærkt udvalg af forhåndsgodkendte byggesagkyndige. Du sparer derfor både penge og tid – tid, som du kan bruge på vigtigere ting i dit liv.

Lær mere om Aabenraa by

Aabenraa er en vigtig havneby, som ligger i det sydøstlige Sønderjylland. Byen har næsten 16.000 indbyggere anno 2015, den ligger i Aabenraa Kommune, og så hører den til Region Syddanmark.

Aabenraa har en meget travl havn, som beskæftiger mange mennesker inden for havneindustrien såvel som skibsfartsindustrien. Byen er fyldt med gammeldags og æstetisk arkitektur fra forskellige tidsaldre, hvilket giver et smukt særpræg til bybilledet.