Uncategorized

Spar på vandet – tag i svømmehallen i stedet for et langt bad

Der er rigtig mange fordele ved en tur i svømmehallen som familie, og selv om økonomien måske ikke er det første, der falder dig ind, så er der faktisk mulighed for at spare på vandet og skabe din helt egen spaoplevelse sammen med ungerne, når I har været inde og svømme. Læs med her og få tre gode tips til, hvordan du sparer på det varme vand derhjemme og gør turen i svømmehallen til en luksusoplevelse.

1.    Pak de lækre produkter

Selvom I måske skal bade i et fælles omklædningsrum, hvis ikke der er familieomklædning tilgængeligt, så behøver det ikke at indebære halvkolde bade, kedelige sæber fra automaten og knastør hud.

Gør i stedet dig selv en tjeneste og pak de lækreste produkter på hylderne, så du kan forkæle dig selv under bruseren og sørge for at få vasket kloren af både hår og hud. Det giver en følelse af velvære og du slipper for at lugte af svømmehal.

2.    Snup en tur i saunaen

Pak lækre madpakker til hele familien og send ungerne ud med din partner, når deres blebadebukser er udskiftet med almindeligt tøj, så de kan spise og hygge mens du smutter en tur i saunaen og bliver varmet igennem. Det er både afslappende og løsner op for musklerne samtidig med at du får svedt igennem.

Har du større børn, kan de selvfølgelig komme med ind, men de mindre børn bør blive ude.

3.     Smør krop, ansigt og hår ind i en god olie

Du kan sagtens bruge en bodylotion, men vælger du i stedet en olie, kan du nøjes med et produkt til både krop, ansigt og hår. Sørg for at smøre det på huden mens den stadig er fugtig, således at vandet hjælper olien med at trænge ind i huden.

På samme tid er det en rigtig god ide at klemme overskydende vand ud af håret og putte olien i, imens det er vådt. Pak håret ind i et håndklæde mens du smører olie på ansigt og krop og tager tøjet på, så vil olien også trænge godt ind i håret og efterlade det blødt.

Skriv en kommentar