Nyt

Sådan sparer du penge i hverdagen

ejerskifteforsikring

Der kan være mange årsager til at ville spare lidt penge i hverdagen; måske er økonomien stram sidst på måneden, måske vil du gerne have råd til en ekstra rejse, eller måske har du netop købt hus og skal nu til at betale af på dyre lån. Uanset årsagen får du her lidt gode råd til at spare penge i hverdagen.

Lav madplan

Jo oftere du handlere, des flere penge bruger du. Det viser undersøgelser. Årsagen er, at langt de fleste impulsshopper, når de køber ind, og det siger sig selv, at hvis du impulsshopper 4 gange om ugen, bliver det dyrere, end hvis du kun gør det én gang om ugen. Derudover er det ofte dyrere at købe fersk kød end kød på frost, men er du ude at handle i sidste øjeblik, bliver du nødt til at købe det ferske kød – eller måske ligefrem ringe efter en (dyr) pizza.

Lav madplan for en uge ad gangen og sørg gerne for at genbruge råvarer i ugens retter. Måske kan du købe oksefars på tilbud og lave lasagne én dag og hjemmelavede burgere en anden.

Tag cyklen

Det er fristende at tage bilen – også på de korte ture. Især hvis vejret er dårligt. Men det er også dyrt i benzin, og korte ture slider ekstra meget på bilen. Tag i stedet cyklen og spar penge. Det bedste er naturligvis, hvis du kan undvære bilen helt, så du kan spare på både vægtafgift, forsikring, vedligeholdelse og benzin.

Køb på tilbud

Gå efter tilbuddene på madvarer, men kig også efter tilbud, når du mangler større og dyrere ting som hvidevarer, elektronik og tøj. Det er en rigtig god idé at handle de dyrere ting på dage som eksempelvis Black Friday, hvor du på nogle varer kan spare op til 70-80%.

Se alle de gode Black Friday tilbud her: Blackfredagstilbud.dk

Køb brugt

Kan du ikke få dét, du står og mangler, på tilbud, kan du i stedet kigge efter det brugt. Der er mange penge at spare, og det er godt for miljøet. Ting som tøj, sko og elektronik kan du typisk også finde ”brugt”, uden det overhovedet er taget i brug, hvis sælger har fået det i gave og ikke kan bruge det, men ikke har nået at bytte det inden for fristen. Dermed kan du få helt nye ting til en meget lavere pris.

Sælg også ud af de ting, du ikke bruger.

Skriv en kommentar