Om

Tilstandsrapport-Pris.dk er en webportal med fokus på tilstandsrapporter, byggesagkyndige, energimærkninger og lignende.

Her på siden kan du læse alt, hvad der er værd at vide om førnævnte emner. Derudover vil der løbende komme nyheder fra branchen, så du altid er opdateret på den nyeste viden. På den måde vil du som boligejer alt andet lige opnå større succes med et eventuelt boligkøb-/salg.

Vi hjælper dig med at få de bedste priser 

Den helt store fordel ved at besøge Tilstandsrapport-Pris.dk er, at vi hjælper dig med at få de bedste priser på tilstandsrapporter, bygningssagkyndige osv. Der kan være stor prisforskel afhængig af, hvilken leverandør du vælger. Derfor kan det i den grad betale sig at bruge tid på at indhente flere tilbud – og det vil vi gerne hjælpe dig med!

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk

Det er i samarbejde med tilbudstjenesten 3byggetilbud.dk, at vi kan tilbyde dig tre gratis og uforpligtende tilbud på tilstandsrapporter, byggesagkyndige, energimærkninger osv. På de pågældende sider skal du blot klikke på de links, der peger mod 3byggetilbud.dk, hvis du gerne vil have tilbud.

Hvis du endnu ikke ved, hvem 3byggetilbud.dk er og hvordan tilbudstjenesten fungerer, så brug et minut på at se videoen herunder:

Kontakt

Hvis du gerne vil i kontakt med os, så er du velkommen til at sende en mail på [email protected].

csr-maerket logo