Uncategorized

Nye vinduer kan være meget værdifulde

Annonce: Vinduer er ikke det mest pompøse ved din indretning. De er dog nødvendige. Du kan tilmed gøre en god handel, når du vælger nye vinduer, selvom du ikke tænker meget over det. For det er ikke altid glasklart, hvad du skal kigge for at finde ud af, hvordan du vælger de rigtige vinduer. Du kan finde penge til nye vinduer her. I dagens Danmark handler det meget om at være bæredygtigt og bruge mindst mulig energi. Her kan du spare mange penge ved at vælge energivenlige vinduer. Derudover er der også stor forskel på, hvor meget vedligeholdelse din vinduer kræver.

 

Lad Ikke energien sive ud

Du ville sikkert blive forbavset, hvis du vidste, hvor meget energi, der kan sive ud gennem gamle vinduer. Hvis vinduet er dårligt isoleret, forsvinder varmen hurtigt. Du skruer måske bare op på radiatoren, men det bliver hurtigt en dyr fornøjelse. Faktisk kan det koste dig flere tusinde kroner om året, fordi din varmeregning bliver meget dyrere. Den energi er desuden dyr for mere end pengepungen. Meget af den CO2, der bliver udledt, kommer fra al den energi, vi bruger i dagligdagen. Vær god ved miljøet ved at spare på energien.

 

Forskel på slitage

Selvom du sagtens kan se ud ad vinduet, sker der hele tiden slitage på dine vinduer. Det danske vejr er hårdt ved vinduerne, og det går udover vinduernes æstetik og funktionalitet. Især trævinduer bliver hurtigt slidte og træls, fordi de ikke har den samme modstandsdygtighed som andre vinduer. Du kan godt give dem længere levetid, hvis du sørger for at vedligeholde dem. Hvis du til gengæld ikke føler, at du kommer til at vedligeholde dine trævinduer, så er det nok bedre at se efter en anden løsning. Plastikvinduer bliver nærmest ikke slidt, og de kommer ikke til at se træls ud, hvis du glemmer det.

Skriv en kommentar