Uncategorized

Klargøring af bolig til salg

Annonce: Der er en masse beslutninger, man skal tage, inden man sætter sin bolig til salg. Den måske vigtigste er at finde en ejendomsmægler, man kan samarbejde godt med. Det kan som boligejer være utrolig svært at tage imod de gode råd og vejledninger, som ens mægler kommer med. Den sværeste er som regel prisen. Boligejeren prissætter et hjem, mens mægleren prissætter en bolig. Til syvende og sidst så er en bolig det værd, der er nogen, der er villige til at betale for den. Det kan for nogle være en trist erkendelse, at man ikke prissætter efter, hvad boligen oprindeligt har kostet, hvor mange penge, der er lånt i den eller efter, hvor dejligt et hjem ejeren synes, at det er. Her må man lade sig lede af sin sunde fornuft og ejendomsmæglerens råd. Inden man vælger en ejendomsmægler, er det altid en god idé at opsøge flere mæglere.

 

Hvad kan/skal man selv gøre?

Inden der kommer en fotograf ud for at tage billeder, skal man tage et godt men kritisk kig på sin bolig. Det kan eventuelt være en god idé at få et familiemedlem, en ven eller en god kollega til at give sit besyv med. Man lægger ikke nødvendigvis selv mærke til ”dagligdagsrod”. Det kan være en bunke med brænde i haven, en uklippede hæk eller rod indenfor. Alle former for rod – specielt indenfor – signalerer, at boligen mangler plads. Det er det absolut sidste, man gerne vil signalere. Derfor bør alle former for rod elimineres før der tages billeder og i forbindelse med fremvisninger og eventuelle åbent hus arrangementer. Boligkøb handler meget om følelser.

 

Søg gode råd online

Heldigvis lever vi i en digital tidsalder, hvor det er dejlig nemt at finde masser af inspiration online, om hvordan man får sin bolig til at tiltrække så mange som muligt uden at blive for neutral i udtrykket. Klik her for flere gode råd.

Skriv en kommentar