Hvad koster en tilstandsrapport?

Prisen på en tilstandsrapport afhænger af forskellige forhold såsom boligens størrelse, tilgængelighed m.m. Derfor kan det være svært at give et konkret svar på, hvad en tilstandsrapport koster i lige præcis dit tilfælde.

Dog har vi undersøgt os frem til, at prisniveauet ca. ligger på mellem 5.000 kr. og 10.000 kr. Dette prisinterval er det gennemsnitlige, når der skal udføres en tilstandsrapporten. Det vil sige, at prisen både kan være lavere og højere alt afhængig af, hvordan din bolig ser ud.

En tilstandsrapport koster i gennemsnit mellem 5.000 kr. og 10.000 kr. Prisen afhænger af boligens størrelse, tilgængelighed m.m.

Vil du have en god tilstandsrapport pris?

Hvis du gerne vil være sikker på at få så god en pris på din tilstandsrapport som mulig, så anbefaler vi, at du bruger tilbudstjenesten 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud på en tilstandsrapport. Tilbuddene kommer fra beskikkede byggesagkyndige, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Fordelen ved at bruge 3byggetilbud.dk er, at du alt andet lige er garanteret en bedre pris end, hvad du selv kan fremskaffe. De byggesagkyndige ved nemlig, at de kæmper om dig som kunde. Derfor er de nødt til at give dig så god en pris som muligt. Ellers bliver de ikke valgt til opgaven.

Du kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport ved at klikke på den grønne knap herunder.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport