Uncategorized

Hemmeligheden bag et mere smertefrit køb af andelsbolig

Annonce:

Du er pt boligsøgende, og for dig er en andelsbolig den rette vej frem. Du har dog fundet ud af, at det ikke er bare lige sådan at finde den helt rette bolig. Specielt ved en andelsbolig skal man også have en del in mente. Der er fordele og ulemper ved både køb, leje og andel, men ved en andelsbolig skal man tænke over lidt ekstra ting. Man nemlig være klar over, at man ikke køber boligen, men i stedet en del af den forening, som ejer den pågældende bolig. Dette betyder også en del af foreningens gæld. Der er altså mange ting, man skal undersøge og tage stilling til, når man overvejer et køb af en andelsbolig, så derfor ville det være rart, hvis man på en eller anden måde havde et bedre overblik over de forskellige boliger, og hvilken forening, de hører til.

 

Find nemt de ledige boliger i dit område

Faktisk er dette mulighedt, for med hjælp fra Waitly får du nemt og hurtigt et overblik over, hvilke andelsboliger, der er ledige i netop dit ønskede område, og samtidig er det også muligt at se, hvilken boligforening, de hører til. Dette gør altså, at det bliver nemmere for dig at finde drømmeboligen samtidig med, at du stort set kun skal koncentrere dig om at undersøge de praktiske ting, der er værd at vide inden købet.

 

Fokus på et smertefrit forløb

Hos Waitly er det altså vigtigt, at man som køber får sig et så smertefrit forløb, både hvad angår research og køb. Derfor er det muligt at følge med i, hvilke boliger der er mest eftertragtede i form af ventelisterne. Vælger du så at melde dig på en af disse ventelister, er det muligt at følge med i, hvor langt man er i forløbet, så du hele tiden ved, hvor langt væk drømmeboligen er.

Skriv en kommentar