Uncategorized

Forbedr tilstandsrapporten

Sponsoret artikel: Uanset om man skal købe eller sælge et hus, er husets energimærkning en væsentlig faktor. Derfor er det vigtigt, at man kender til de ting, man skal være særligt opmærksom på, når det gælder energimærkning af sit hus. Det giver en eventuel køber mulighed for at sammenligne resultatet med andre bygningers energiforbrug. Desuden kan man bruge en tilstandsrapport, som et overblik over de energimæssige forbedringer, som man med fordel kan gennemføre. For at få sit hus rangeret med et godt energimærke, er der nogle ting, man kan gøre. Det kan blandt andet være en god idé at skifte sin varmekilde ud, da det er noget konsulenten, vil kigge på kvaliteten af.

Flere løsninger når det gælder varme

Der findes flere forskellige varmekilder, og det kan være en svær opgave at finde den helt rigtige type. Derfor er der her opstillet en liste over de mest essentielle fordele og ulemper ved forskellige varmekilder.

Fjernvarme

Fordele: Billigt, nemt og miljøvenligt

Ulemper: Varmen udnyttes ikke altid optimalt pga. Forkert størrelse og indstilling ift. Huset

Naturgas

Fordele: Billigt, let at håndtere og mere miljøvenligt end andre

Ulemper: Risiko for gas- og kulilteudslip

Jordvarme

Fordele: Billigt, miljøvenligt og nemt at vedligeholde

Ulemper: Besværligt og dyrt at installere

Varmepumper

Fordele: Nemt at installere, billigt og miljøvenligt

Ulemper: Støj og kræver et velisoleret hus for at fungere optimalt

Få hjælp af eksperter

Hvis man er én af de efterhånden mange, som kan se de mange fordele ved at vælge varmepumper som kilde, men stadig er i tvivl om, hvilken der er den rette at vælge, kan man læse meget mere online. Her er der hentet hjælp hos fagfolk og eksperter, foretaget en varmepumpetest og fundet tre tjenester, hvor man helt uforpligtende kan henvende sig for at få hjælp til at købe sin varmepumpe. Det handler naturligvis om, at man forsøger at være både miljøbevidst og få økonomiske besparelse – og med varmepumper går disse heldigvis hånd i hånd.

Skriv en kommentar