Uncategorized

Få ekstra plads, når boligen er lille

ANNONCE: Har du en for lille bolig eller har du bare alt for mange møbler og andre ting, men vil ikke smide noget ud? Hvad søren skal man så gøre?

 

Det er ret dyrt, bare lige at flytte ud, så hvad siger du til et depotrum? På denne måde smider du intet ud og samtidig skaffer du dig selv en masse ekstra plads på en billig måde. Det er i hvert fald meget billigere end at flytte til et større hus.

 

Her på siden vil du få fordelene ved et depotrum at vide og andre praktiske oplysninger.

 

Hvad er et depotrum?

Et depotrum er et rum, hvor du kan opbevare dine ting. Som navnet siger, så er det som et depot. Man kan opbevare lige hvad man har lyt til, alt fra flyttekasser til møbler. Man kan finde depotrum alle mulige forskellige steder i Danmark. Et meget effektivt depotrum er beliggende i Herning – hjertet af Danmark. Det har en masse fordele. Blandt andet er der en høj sikkerhed, da der er videoovervågning. De har tørre lokaliteter, så ens møbler og diverse ting ikke tager skade af det. Derudover kan man tilgå lageret hele døgnet rundt. Du skal bare have din nøgle. Her kan du se priser på depotrum i Herning.

 

Hvad skal jeg vide før jeg lejer et depotrum?

Før du lejer et depotrum, skal du gøre dig nogle ting klart.

  • Hvor stort det skal være. Skal det være et lille lager på for eksempel 6 kubikmeter eller et større lager på 30 kubikmeter?
  • Derefter så er beliggenheden også ret vigtig. Skal det ligge et sted, som er tæt på hvor du bor eller i nogle mindre byer, hvor lager er billigere?
  • Til sidst er det også rart at vide om ens ting er forsikret, hvis der sker dem noget.

Skriv en kommentar