Nyt

Byggesagkyndig ved huskøb

Hvad enten du er førstegangskøber eller allerede har købt og solgt de første 5 boliger, så er altid en god idé at alliere dig med en professionel byggesagkyndig ved huskøb.

En byggesagkyndig kan både hjælpe dig med generel køberrådgivning og mere konkrete opgaver såsom tilstandsrapporter, energimærkninger mv.

Men hvordan sikrer du dig selv det skarpeste tilbud til prisen, når du skal ud og vælge mellem de mange mulige leverandører af denne type opgaver? Det ser vi nærmere på i denne guide, hvor vi klæder dig bedst muligt på til at gå videre med huskøbet.

Dernæst kigger vi lidt på, hvorfor det er en god idé at få lavet en tilstandsrapport i forbindelse bolighandel generelt – hvad enten du er køber eller sælger.

Få 3 gratis tilbud på en byggesagkyndig ved huskøb

Sådan sparer du mest muligt på en byggesagkyndig ved huskøb

3byggetilbud - hvad koster en tilstandsrapport

Selvom mange byggesagkyndige bevæger sig inden for nogenlunde samme prisniveauer, så kan der alligevel være en del penge at spare på udvalgte opgaver, hvis du vælger den rette leverandør.

Der er nemlig stadig fri prisdannelse på de fleste af de ydelser, som byggesagkyndige kan hjælpe dig med – herunder køberrådgivning ved huskøb.

For at spare mest muligt på regningen, er det vigtigt at indhente forskellige tilbud frem for bare at vælge den første den bedste leverandør, du kan finde.

Dette gør du allernemmest og hurtigst på en tilbudstjeneste på nettet – vi anbefaler 3byggetilbud.dk, som er Danmarks største portal inden for bygge- og boligbranchen.

3byggetilbud.dk kan du indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på en byggesagkyndig, som kan hjælpe dig med huskøb eller andre relaterede opgaver.

Derfor er tilstandsrapporten en god idé

En af de ting, som byggesagkyndige ved huskøb ofte beskæftiger sig med, er udfærdigelse af tilstandsrapporter. En tilstandsrapport er en samlet oversigt over boligens fysiske stand, herunder eventuelle fejl og mangler.

Som køber er det hamrende vigtigt, at du enten får udleveret eller får udarbejdet sådan en tilstandsrapport. På den måde kan du nemlig danne dig et bedre indtryk af den bolig, du overvejer at købe.

Hvis sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, så er tilstandsrapporten påkrævet, og han vil formentlig dække omkostninger derved.

Skriv en kommentar