Byggesagkyndig i Hjørring

Skal du bruge en god byggesagkyndig i Hjørring til dit næste bolig- eller byggeprojekt? I denne guide viser vi dig, hvordan du nemmest og hurtigst får den bedste pris på din kommende byggesagkyndige i Hjørring. Derudover ser vi lidt nærmere på en af byggesagkyndiges primære opgaver; nemlig tilstandsrapporten – hvad er det? Hvad bruger du den til? Og er den egentlig lovpligtig?

Få 3 gratis tilbud på en byggesagkyndig i Hjørring

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er en grundig gennemgang af boligens og dens stand. Rapporten beskriver således alle eventuelle fejl og mangler i huset eller lejligheden.

Det er ikke lovpligtigt at få lavet en tilstandsrapport. Det er dog en rigtig god idé, hvis du f.eks. vil sælge dit hus.

Dels kan du, som sælger, selv bruge rapporten som inspirationskilde til eventuelle forbedringer, som vil forøge boligens salgsværdi, dels kan potentielle købere vælge at stille krav om at få lov at se en tilstandsrapport.

Men hvordan får du så det skarpeste tilbud til prisen på en byggesagkyndig i Hjørring, som kan hjælpe dig med at lave en tilstandsrapport? Det ser vi nærmere på herunder.

Hvad er 3byggetilbud.dk?

byggesagkyndig hjørring

Måske har du allerede hørt om 3byggetilbud.dk, og måske er det første gang, du bliver introduceret for den populære tilbudstjeneste.

3byggetilbud.dk er Danmarks største og mest anerkendte tilbudstjeneste inden for bolig- og byggebranchen.

Hjemmesiden giver dig mulighed for at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på dine byggeopgaver, så du kan spare både tid og penge.

Skal du bruge en byggesagkyndig i Hjørring eller omegn, så går du blot ind på siden og udfylde opgavebeskrivelsen, sender den ind, og så vil du efter et par hverdage modtage dine tilbud.

3byggetilbud.dk har hjulpet over 250.000 danskere med at finde leverandører til deres byggeopgaver, og langt størstedelen sparer en hel del penge ved at anvende denne metode.

Det skyldes, at opgaverne på 3byggetilbud.dk sættes i udbud blandt flere forskellige leverandører, der således skal konkurrere om at vinde opgaven. Og i kraft af at det udelukkende er slutbrugerne, i dette tilfælde dig, der bestemmer, hvem der skal varetage ansvaret for opgaven, så vil leverandørerne også konkurrere en hel del på prisen.

Sådan bruger du tilbudstjenesten

Det er nemt, gratis og hurtigt at anvende tilbudstjenesten på 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på byggesagkyndige.

Du følger blot disse 4 trin, så er du kørende:

  1. Klik ind på hjemmesiden – Du kan f.eks. bruge linket her på siden, som tager dig direkte derhen
  2. Du udfylder nu såvel felterne med kontaktinformationer som selve opgavebeskrivelsen – Sidstnævnte må gerne være så fyldestgørende som muligt, da det gør arbejdet for 3byggetilbud.dk’s medarbejdere og de potentielle leverandører langt lettere
  3. Du sender opgaven ind og venter så på dine tilbud
  4. Du modtager op til 3 gratis og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Du kan vælge frit mellem tilbuddene og tage det billigste, eller dét, som på anden vis passer dig bedst. Alternativt kan du også helt frit afslå alle 3 tilbud uden at have brugt en krone.