Uncategorized

3 tips til at gøre din bolig mere attraktiv for køberne

Annonce: Det er ikke altid nogen let sag at sælge sin bolig. De fleste kommer ud for at skulle flytte på et eller andet tidspunkt i deres liv, og her kan beliggenhed, rente og boligpriser desværre ofte sætte en solid kæp i hjulet på det hele. Men der er heldigvis også nogle ting, du kan gøre for at tiltrække flere købere til dit hus. I denne guide får du tre tips til at gøre boligen mere attraktiv for køberne.

 

1: Få en tilstandsrapport

Vidste du, at det faktisk er dig, der står med ansvaret for diverse fejl og mangler i din bolig i ti år efter, du har solgt den? Det er ikke særligt fedt at have hængende over hovedet, og det kan potentielt blive en meget dyr affære. Dette kan du heldigvis undgå ved at få udviklet en tilstandsrapport, som er en byggeteknisk gennemgang af dit hus. På den måde sikrer du dig, at der ikke er nogen problemer, som du ikke kendte til.

 

2: Optimer indretningen

Selvom du tager alle dine møbler med dig, når du flytter, så er det stadig en rigtig god idé at gøre noget ved indretningen, inden din bolig skal vises frem. Det hele handler dybest set om at gøre huset attraktivt for køberne, og her har indretningen også noget at sige. Skil dig af med de gamle spisebordsstole, sorter ud i dine nipsting og køb en ordentlig topmadras. Det kan kun gavne dig i det lange løb.

 

3: Gør grundigt rent inden fremvisninger

Dette tip er måske meget indlysende, men det er bare rigtig vigtigt at gøre boligen grundigt rent inden en fremvisning. Folk skal kunne se huset som et hjem, og det er rigtig smart, hvis det skraldespandene er fyldte, og gulvet er fyldt med nullermænd. Rengøring betaler sig, og det er vigtigt at huske.

Skriv en kommentar